A2SEA crew båd i problemer

A2SEA crew båd i problemer

Tirsdag morgen ved halvni tiden meldte den danske A2SEA crewbåd SEA GALE om brand i motorrummet.

Om bord var 9 passagerer samt 3 besætningsmedlemmer, der var på arbejde ude ved den tyske havvindmøllepark MeerWind i Nordsøen.

Firmaet A2SEA oplyser til FiskerForum, at branden hurtigt var under kontrol, og at ingen, hverken passagere eller besætningsmedlemmer er kommet noget til, men at man for en sikkerheds skyld har sendt alle til tjek hos en læge.

Hurtig undsætning fra tysk flådefartøj
Det var et tysk flådefartøj, der assisterede under den mindre evakuering af crewbåden, mens tre besætningsmedlemmer fra A2SEA blev ombord, dog uden farer for nogen..Et tysk brandslukningsteam kom hurtigt ombord SEA GALE og fortsatte slukningsarbejdet. SEA GALE vil i løbet af i dag blive slæbt til Hvide Sande, hvor en nærmere undersøgelse skal klarlægge, hvorledes branden er opstået.

Det bliver et skib fra Esbjerg, der får til opgave at slæbe det skadesramte A2SEA skib til Hvide Sande Skibs- og Bådebyggeri, senere i dag.

A2SEA er markedsførende inden for installations-og serviceydelser til havmølleparker. A2SEA har siden selskabets stiftelse i 2000 installeret omkring halvdelen af verdens havvindmøller. A2SEA er p.t. i færd med at installere havvindmøller på projekterne West of Duddon Sands og Gwynt y Môr og har for nyligt afsluttet mølleinstallation på Anholt og London Array. A2SEA kunne i juni 2013 fejre installation af mølle nr. 1.000 i selskabets historie. A2SEA har hovedkontor i Fredericia samt underkontorer i London og Hamburg. Selskabet beskæftiger mere end 380 ansatte. www.a2sea.com

FiskerForum.com