Selvom rejen ikke ser ud af meget, skal man ikke tage fejl af det lille skaldyr. Rejer er en delikat spise, der kan bruges i utroligt mange retter.
De er gode til både hverdag og højtider, og man kan sætte dem sammen med mange forskellige smage for et varieret udtryk – stærkt, børnevenligt, klassisk, asiatisk og meget mere. Og udover at smage fantastisk er rejer også utroligt sunde!
Det er ingen hemmelighed, at Royal Greenland elsker rejer! Derfor syntes selskabet at det er blevet tid, at sætte ekstra fokus på den smagfulde delikatesse.
Så velkommen til Rejens Fødselsdag!
Rejen er en favorit på både frokost- og middagsbordet, og især til højtiderne er det lille skaldyr en fast del af menuen for rigtig mange.
Der er mange fordele ved rejer, og en af dem er, at man kan bruge rejer i stort set alle slags retter. Rejer kan indgå som hovedingrediensen i en klassisk rejecocktail eller i salater, eller de kan bruges som delikat pynt på fx stjerneskud eller små hapsere.
Rejer kan endda bruges i supper – men pas endelig på ikke at lade dem koge med, da de så blive seje og tørre. De skal bare tilsættes lige til sidst.
En anden stor fordel ved rejer er, at de er utroligt sunde. Rejer har nemlig både et højt proteinindhold og et lavt fedtindhold. Proteinrige fødevarer giver den bedste mæthedsfornemmelse, som holder i lang tid.
Derfor er det også oplagt at bruge rejer til frokost og i madpakken – især til børn i skolen for at sikre den bedste læring. Derudover er protein også en af kroppens byggesten, så det er vigtigt, det indgår i kosten (kilde: sundhed.dk).
Måske vil du bemærke, at vi også fejrer Rejens Fødselsdag, der hvor du handler. Kig endelig forbi – måske finder du et godt tilbud på rejer?
Rejer på menuen
Sæt rejer på menuen! Her er 3 forslag, du kan bruge til både hverdag og (fødselsdags-)fest.