3XJ Thyborøn Skibs & Motor A/S

Regler for annoncering på FiskerForum

Som hovedregel er det gratis at annoncere på FiskerForums Køb og Salg, annoncering er som hovedregel fra fisker til fisker, dog har virksomheder der annoncere med banner på FiskerForum ret til at oprette annoncer. Når du annoncerer på FiskerForum er det et krav, at du har en reel hensigt med din annonce.

Det er ikke længere muligt at sælge fartøjer via FiskerForums køb og salg - der henvises her til skibsmæglerne listet her

Kontaktoplysninger som telefonnummer, og e-mail adresser må kun skrives i de dertil indrettede felter, der må ikke henvises til andre web sider. Disse oplysninger skal være verificerbare, det vil sige offentligt tilgængelige på den ene eller anden måde. Uden disse oplysninger kan annoncer blive fjernet uden varsel.

Du udformer selv din annonce og, vurderer selv annoncens indhold. Du er ansvarlig for indholdet, men FiskerForum forbeholder sig ret til at redigere i, eller slette din annonce, hvis indholdet strider imod reglerne for annoncering på FiskerForum.

Når du indrykker annoncer på FiskerForum og samtidig indtaster din e-mail adresse, sender vi dig en e-mail med bekræftelse af din annoncering, og et link så du kan slette din annonce.

Når annoncen ikke længere er aktuel, er du forpligtet til at slette annoncen, enten via tilsendte email, eller ved at skrive en e-mail til FiskerForum

FiskerForum påtager sig ikke noget ansvar for, om en annoncørs oplysninger om e-mail og/eller telefonnummer samt andre oplysninger i annoncen er korrekte, men disse oplysninger skal være verificerbare, det vil sige offentligt tilgængelige på den ene eller anden måde. FiskerForum påtager sig heller ikke ansvar for om henvendelse fra din side til annoncøren skulle være forgæves.

FiskerForum forbeholder sig ret til at afvise annoncer, der efter vores skøn strider mod gældende lovgivning, etik, hensynet til læserne eller FiskerForum's tarv eller omdømme.

Fiskerforum.com Media Info
VMS Group
Vest-El Aps
SeaMaster
Bue Net
Besrad
Hvide Sande Havn
Pon Power
Granly Diesel A/S
Daconet