AS SCAN

Marel har udnænvt ny salgsdirektør

Udgivet af FiskerForum den 09-03-2018 · info@fiskerforum.dk

Marel har udnænvt ny salgsdirektør. Foto: Diego Lages - Marel

Marel har udnænvt ny salgsdirektør. Foto: Diego Lages - Marel

Den islandske producent og leverandør af avanceret procesudstyr og systemer til forarbejdning af fisk samt service til fiskeindustrien, har udnævnt Diego Lages som salgsdirektør for Marel Fish.

Den nytiltrådte salgsdirektør Diego Lages vil få sit udgangspunkt fra Island og vil med udnævnelsen øge fokus på opdrættet af hvidfisk, hvilket ifølge Marel er et segment med voksende betydning, for verdens efterspørgsel efter fisk forarbejdet og produceret på en bæredygtig måde.


Sigurdur Olason, der er administrerende direktør (EVP) Marel Fisk, siger i en kommentar til udnævnelsen: »Efter at have været hos Marel i 15 år har Diego en stærk regional viden og forståelse for fiskeforarbejdningsindustrien, og hans baggrund inden for akvakulturvidenskab er også et stort aktiv for Marel.«


Inden udnævnelsen, havde Diego været udstationeret i Chile siden 2013, som Regional General Manager og Regional Sales Manager for Marel Fish i Latinamerika. Før dette, var han med til at etablere Marels operationer i Spanien og styrede derefter den iberiske region, herunder Portugal.


Organisatorisk rokade


Diego efterfølger David Bertelsen, der er blevet MarelR17;s Regional General Manager for Sydøstasien og Regional Sales Manager for Stillehavet. Marcelo Damiani er udnævnt til ny generaladministrator for Marel Fish i Latinamerika, og Iago Torres er blevet udnævnt til Regional Sales Manager.Kilde: Marel
FiskerForum.dk

VMS Group
Fiskerforum.com Media Info
Nordic Marine Oil A/S
Fiskeriets Arbejdsmiljøtjeneste
Piet Brouwer elektrotechniek
Kirk Larsen
Hvide Sande Havn
Vest-El Aps
West Ship
A/S O.V. Jørgensen - Hundested Fiskeexport