Besøg vores mobil side
 .

Hyrebørsen

Hyrebørsen er til for dig som fisker, der tilbyder din arbejdskraft, men ogsü for rederier og maritimt beslÌgtede virksomheder, der søger fagligt dygtige og velkvalificerede medarbejdere i lÌserkredsen omkring FiskerForum.dk

Hyre tilbydes - Alle fartøjer

Operatør/Supervisor til fabrikstrawler eller andet

Stilling som, fiskere, operatør, formand eller fabrikschef

De sidste 6 år har jeg arbejdet som operatør/supervisor på en norsk krill trawler, hvor vi laver krill meal og krill protein, det er en kompliceret proces der består, blanding, hydrolyse, separering, opvarmning, tørring og inddamping. Vi har en turnus 1 tur ude og en 1 tur hjemme, op til 3 måneder af gangen.

Jeg søger nye udfordringer, men vil gerne blive I fiske branchen. Jeg søger en stilling hvor jeg kan gøre brug af min uddannelse og erfaring som mejerist, som indebærer, hygiejne, kvalitet, haccp, etc.

Jeg har fra 2006 til 2009 sejlet i Søværnet som dæksmand. Hvor jeg sejlede på forskellige skibe bl.a søopmåling i Grønland og Danmark samt på et dykkerskib.

Fra 2003-2006 hvor jeg var under uddannelse som mejerist, har jeg arbejdet bl.a på Birkum Ost hvor vi producerede smelteost, og Bov Mejeri hvor vi producerede Fetaost.

Jeg tager en given opgave med optimisme og interesse for at udføre jobbet til fuld tilfredshed for både kollegaer, såvel som for ejer og eksterne operatører.

Jeg er 32 år, og bor lige nu i en lille by på Fyn, Danmark, efter at have boet 7 år i sydamerika, er gift og har 1 barn. Jeg taler dansk, engelsk og spansk.

Vil helst kontaktes på mail.

Med venlig hilsen


Mads Østergaard Jensen


Adresse:5853
Telefon:+4522477463
E-mail:happymads@hotmail.com

Hyre tilbydes

Hyre søges

Lærlinge hyre søges

Lærlinge hyre tilbydes

© 2017 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia