Besøg vores mobil side
 .

Ny Baudouin motor serie introduceret på det danske marked

Udgivet af FiskerForum den 05-08-2014 · info@fiskerforum.dk

DT-Interlink betaler DKK 7.500 pr. cylinder for den nuværende motor, hvis den inden årets udgang skiftes ud med en Baudouin.


Den nye model fra Moteurs Baudouin fås med op til 1.500 Hp, og er en traditionel mekanisk reguleret motor. Motoren er udviklet som marine motor og ikke en motor udviklet som industrimotor til entreprenør materiel eller lastbiler. Den har et godt drejningsmoment selv ved lave omdrejninger, og imødekommer derfor ønsket om god og stabil trækkraft over hele effektområdet. Desuden imødekommer Baudouin Moteurs såvel miljø- som teknologiske krav, så denne nye motortype vil også sikre en brændstof økonomisk drift.


"Vi ser et spændende potentiale, og er overbeviste om, at Baudouin igen vil blive en vigtig del af markedet for fremdrivningsmotorer og generator anlæg," udtaler Sales Manager, Per Lyngholm. "Motoren har allerede modtaget stor ros fra tidligere installationer, især fordi den er mekanisk reguleret, og derfor kun kræver enkelte vedligeholdelses rutiner og minimal service."Baudouin vil igen blive en vigtig del af markedetDirekte fra fabrikken i Frankrig


Ikke lagerførte reservedele, leveres direkte fra fabrikken i Frankrig med dag til dag levering, hvilket er med til at sikre en høj rådighedsfaktor for motoren. Sidst, men ikke mindst er motoren introduceret igen med en konkurrencedygtig pris på markedet.


Se det fordelagtige tilbud her


DT-Interlink er en del af Vestergaard Group, og kan derfor bistå med alt fra valg af motor til installation, reservedele og servicering. Så hos DT-Interlink er du i gode hænder.


Kilde: DT-Interlink
FiskerForum.com

© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia