Besøg vores mobil side
 .

WiFi radar med trådløs kommunikation til iPad og iPhone

Udgivet af FiskerForum den 30-05-2014 · info@fiskerforum.dk

Radaren består af en digital radarantenne (DRS-4W) med indbygget WiFi modul. Antennen kommunikerer via WiFi med iPad / iPhone, som blot kræver FURUNO App’en “Marine Radar“, der kan downloades gratis på Apple App Store.


Takket være den trådløse transmission kan man frit bevæge sig rundt om bord og stadig
overvåge situationen omkring eget fartøj, også fra steder om bord , hvor det ikke er muligt at montere et traditionelt radardisplay.


Radaren er i øjeblikket tilgængelig for omkring 10.000 kr. inkl. moms.


Teknik


Radaren er en UHD radar (Ultra High Definition), som giver en helt usædvanlig høj opløsning og et detaljeret billede. Man undgår signalkabel mellem scanner og iPad/iPhone. Scanneren kræver naturligvis et strømkabel, men har et meget lavt strømforbrug.


Hent App gratis på Apple App Store.


For at kunne benytte DRS4W skal der først installeres App’en Marine Radar, som kan hentes gratis på Apple App Store. To enheder kan tilsluttes op til to iOS enheder.


Radarfunktioner, som valg af afstandsområde, forstærkning, støjfiltrer m.v., kan nemt indstilles på din iPad og/eller iPhone. Særligt de mere komplekse indstillinger, såsom støjfiltrer, kan stort set køre på automatiske indstillinger, og ændringer i afstandsområde, samt dag og natvisning er ligetil og intuitive.


Antennen har en sendeeffekt på 4 kW, hvilket gør, at den kan slå mål på op til 36 sømils afstand. Antennen er et strømlinet design for minimal vindmodstand og færrest mulige komplikationer med fald og sejl.


Kilde. FURUNO
FiskerForum.com

© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia