Besøg vores mobil side
 .
Læs alle Danfish nyheder på FiskerForum.com

Avancerede motorer og hydrauliksystemer kræver dyrere olier


Jens Gjesing der har en bred teknisk maritim baggrund og som samtidig er indehaver af Gedhus Consult , ved om nogen, hvor vigtigt en velorganiserede og løbende vedligeholdelse af skibets vitale dele, som motorer, hydraulik- samt gearsystemer, er. Jens Gjesing fortæller til FiskerForum, at DanFish har bragt mange interesserede ind på standen, hvor snakken flittigt er gået og mange efterfølgende har fået øjnene op for hvor vigtigt en ren olie er for driften og ikke mindst for ens pengepung. Derfor skal de næste dage og uger bruges til at følge op på de mange forespørgsler.


Udstyr til dette arbejde er et kernekompetanceområde for Jens Gjesing, der har sin maritime erfaring med baggrund i en fortid som maskinmester og chef ved rederiet A. P. Møller, samt sine år som maskininspektør for samme rederi samt for Maersk Ship Design. Inden han valgte at starte Gedhus Consult, arbejdede han som skibsinspektør for Søfartsstyrelsen.


Med den faglige baggrund sikre Jens Gjesing altid det faglig rigtige og mest optimale system til partikelrensning og vandrensning af de forskellige olietyper, som motor-, gear- samt hydraulikolie, der benyttes ombord på skibene idag.


Der er store summer sparet, når olievedligeholdelsen sættes i system og driften altid sikres af en partikel- og vandfri olie ombord. Derfor har maskinmesteren med de mange års praktiske erfaring også en rigtig god løsning på netop olieproblemer, som fiskerne dagligt står overfor.


Se flere informationer om Gedhus Consult her, www.Gedhusconsult.dkFiskerForum.dk

Avancerede motorer og hydrauliksystemer kræver dyrere olier - del gerne

Danfish 2017

DanFish International

11. - 13. oktober 2017

Aalborg Kongres & Kultur Center

Europa Plads 4, DK-9000 Aalborg

Kontakt


Åbningstider

Ons. 11. oktober: 10.00 - 17.00

Tor. 12. oktober: 10.00 - 17.00

Fre. 13. oktober: 10.00 - 16.00


» Seminarer og workshops

» Udstillerliste 2017


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik