Besøg vores mobil side
 .

Norske »Hardhaus« skal repareres for et tocifret millionbeløb

Udgivet af FiskerForum den 15-10-2018 · info@fiskerforum.dk

I august måned krængede den kæmpestore »Nordsøkatadralen«, ejet af Hirtshals Yard AS om på siden 45 grader. Med sig ombord var den norske Ringnotbåd H-120-AV »Hardhaus« fra Møgster-rederiet Hardhaus AS, der netop var taget ud af fiskeriet for en større overhaling.

Det var ikke uden grund at folkene bag dokken og det norske rederi holdt vejret, indtil dykkere senere samme dag gik ind i flydedokken for at konstaterer, hvor galt det var gået.


Trawleren skal repareres for 40 mio. NOK


Det er det norske Fiskeribladet, der har talt med fartøjets ejer Inge Møgster. Han fortæller, »der skal udføres meget arbejde på maskinerne - på begge hjælpemotorer, akselgeneratoren og gearet. Alle pumper der er ødelagt, skal også ud«, forklarer Inge Møgster videre til avisen, hvor han også påpeger at meget af det elektroniske udstyr også skal skiftes, ligesom skader på skroget skal rettes op og svejses.


Den norske Ringnotbåd »Hardhaus« blev efter turen i Katedralen, bugseret til Ørskov Yard i Frederikshavn, hvor man forventer at den kombinerede Ringnotbåd og trawler skulle være klar lige inden jul.


Du kan læse hele artiklen på Fiskeribladet (kræver abonnement - norsk)Kilde: Fiskeribladet
FiskerForum.dk


Norske »Hardhaus« skal repareres for et tocifret millionbeløb - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik