Besøg vores mobil side
 .

Fisker død efter uheld i den skotske havn Fraserburgh

Udgivet af FiskerForum den 15-08-2018 · info@fiskerforum.dk

Det er BBC News der omtaler et tragisk dødsfald om bord på trawleren FR 487 »Sunbeam« og om fire andre besætningsmedlemmer, der i kritisk tilstand er blevet bragt til det lokale hospital.

Der er ikke endnu ikke kommet så meget ud om hændelsen, der startede med et nødopkald tirsdag over middag klokken 14.00 lokal tid, om besætningen på den skotske trawler »Sunbeam« var fundet syge om bord.


Den lokale redningsstation var hurtigt tilstede og sammen med ambulancefolkene, blev der ydet den fornødne hjælp. Desværre mistede en fisker livet kort efter, mens de øvrige fire besætningsmedlemmer blev kørt til hospitalet, hvor man trods de endnu sparsomme oplysninger, mener de er uden for livsfare.


Nick Thom fra det skotske Politi i Fraserburgh siger i en kommentar til BBC News, at hændelsen efterforskes, men at tankerne i første omgang går til den omkomnes familie.Kilde: BBC News
FiskerForum.dk


Fisker død efter uheld i den skotske havn Fraserburgh - del gerne


© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik