Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Torsk i det sydøstlige Kattegat ( lukket område )
Navn:Jan Nordahl Petersen
Dato:28-09-2010  09:42


Til fødevareminister Henrik Høegh !!!

For det første fanger de danske fiskere som sejler ud fra Gilleleje ikke torsk, og har aldrig gjort det på denne årstid.
Da der var torsk i området foregik fiskeriet efter disse i perioden 01.01. til 31.03. Der har ikke været torsk i det lukkede område i det sydøstlige Kattegat siden 1995. Da begyndte man at lukke borevand ud fra Hallandsåsen, samt store mængder vand fra elvene også, på grund af større mængder regn.
De danske både der fisker fra Gilleleje nu, er efter jomfruhummer alle 12 måneder af året.

Vil fødevareministeren også hæve straffen for lamdbruget, hvis de ikke får styr på vandmiljøplanen.

Vi skal jo fratages vores ret til arbejde ved at i skærer i KW dagene, hvis torsken ikke vandrer tilbage.

Hvordan mon en bonde vile have det, hvis han hver morgen stod op , kikkede på sin jord, og ikke måtte dyrke den i 3 år, på grund af der er fundet en fredet plante i området. Vi ved hvordan det føles ....

At vi ikke må fange fisk i et område på 3.000 kilometer, som miljøet har været med til at udrydde torsken i, og i dag bruges til losseplads for havneslam fra svensk havn.

Og så vil vi godt vide hvor forskerne på Danmarks Tekniske Universitet har tallene på 1000 tons ulovlige torskefangster fra ??????
Fiskerne er påbudt større selektivitet ( selektive redskaber )--- men hvad gør man for at dæmpe miljøforureningen for at bevare torskebestanden ?????

Gilleleje Fiskeriforening
Jan
erfaren fisker-- fisket i området siden 1968


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik