Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:BARE EN IDE til bedre fiskepriser.....
Navn:IDEMANDEN
Dato:05-11-2009  19:18


Hvorfor ik hoppe alle disse mellemled over, der er fra skib til køkken.

Jeg forestiller mig som fiskeriet er idag-at man fisker i pulje til auktionen, som mange steder ejes helt eller delvis af fiskere. På auktionen er logistikken så at der er en forarbejdningsdel der laver og pakker frisk fisk til de store fødevarehuse, som et forretningsudvalg har lavet aftale med herom...
Det fisk som er forhåndskøbt af disse varehuse kommer således ikke på auktion, men auktionen forarbejder og sender puljefisken, og hvert skib får sin kiloandel 1 gang pr. måned bagud...

Det gir fiskeren mere for denne del af fiskeriet og forbrugeren lærer at spise frisk og BILLIGER fisk...

Resten af fangsten går selvfølgelig som hidtil på normal auktion.

Det vil selvfølgelig være svært fra en start af. men mon ik også tyskerne kunne tænke sig sådanne ordninger i deres dagligvarerbutik.

Man kan måske lave et forsøg på en auktion,
fra en start af.

Der skal sælgere til, men der slåes mange fluer med et smæk.

og faciliteterne er der jo næsten..

Projekt: Fisker/Køkken


Der er mere hvor det kommer fra:-)


Besvar


Svar:

© 2017 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia