Trillingsgaards afløser for AKKC er fundet

Trillingsgaards afløser for AKKC er fundet

Når én af verdens største fiskerimesser DanFish International 2017 løber af stablen, bliver det uden Direktør Ernst Trillingsgaard ved roret. Han afløses på posten 1. maj 2017 af tidligere direktør for MCVH Messecenter Vesthimmerland i Aars, Nicolaj Holm.

Ny direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center Nicolaj Holm, kommer fra stillingen som adm. direktør for MCVH Messecenter Vesthimmerland, hvor han med succes siden 2013 har fordoblet besøgstallet i MCVH Messecenter Vesthimmerland, skriver AKKC i en pressemeddelelse.

Det er en ung, men også erfaren messedirektør der sætter sig i stolen 1. maj i år. Nicolaj Holm er 35 år, gift og har 2 børn. Han har udover sit ledelsesjob ved Messecentret i Aars, også haft poster som chefredaktør, iværksætter og strategisk rådgiver samt været stiftende direktør ved konference- og managementvirksomheden Danske Fagkonferencer.

I en kommentar omkring beslutningen om at ansætte Nicolaj Holm siger bestyrelsesformand Peter Rindebæk fra AKKC (Aalborg Kongres og Kultur Center) i pressemeddelelsen, »det er et enigt ansættelsesudvalg der har valgt Nicolaj Holm til jobbet og bestyrelsen har her valgt den rette person med de rigtige kvalifikationer, som fremover vi sikre AKKC´s videre drift og forsatte udvikling«.

Ernst Trillingsgaard takker af efter næsten 32 år på posten som direktør for Aalborg Kongres og Kultur Center. Den 76 årige erhvervsleder er oprindeligt fra Jegindø og søn af Auktionsmester Laurids Clemmensen Trillingsgaard og Irma Johanne. Han har i sit virke som direktør for AKKC, været med til at arrangere godt en halvsnes fiskerimesser i Aalborg, der med fiskerimessens navneskifte i 1996 til Dan-Fish International, skærpede udstillingens internationale profil, og som siden har etableret sig som én af verdens førende fiskerimesser.