Torsdag den 15. september 2016 kl. 17.00 på Hotel Hedegaarden, Valdemar Poulsensvej 4 i Vejle afholder Fødevareklubben temamøde over forskellige emner.
Louise Byg Kongsholm CEO fra pej gruppen holder over emnet »Den komplekse forbruger og de største fødevaretrends«
Hvor hun inviterer på »en tour de force«, rundt om den moderne, komplekse, kompromisløse og krævende forbruger.
- Hvad optager den moderne forbruger?
- Hvilke kommercielle forbruger- og fødevaretrends bliver størst i perioden 2016R11;2020
- Hvad betyder udsigten til en konstruktiv og optimistisk tidsånd for både produktudvikling og de fysiske butikker?
- Hvordan håndterer man en forbruger, der vil have det hele, som optimerer sin egen økonomi og sit eget liv, som zapper rundt mellem forskellige identiteter, som ikke accepterer dårlig service eller middelmådigt udvalg, og som er vild med fællesskabet, så længe det gavner en selv?
Direktør Peter Reimer fra Pack Design holder foredrag over emnet »Hvordan kan fødevareemballage iscenesættes, så det appellerer til fremtidens forbrugere.«
Kampen om at skille sig ud fra mængden og skabe mersalg på de fysiske og digitale hylder i supermarkedet har aldrig været større. Få ideer til emballage til trendrigtige fødevarer, der inspirerer, informerer og involverer fremtidens forbrugere gennem disruptive emballagedesigns fra hele verden.
Mødet afsluttes med en middag og man bedes tilmelde sig senest mandag den 12. september 2016.