Singlemænd søges !
Singlemænd søges til ny sæson af "Kærlighed hvor kragerne vender! - Denne gang går turen til Nordvestjylland!

Singlemænd søges !

Singlemænd søges til ny sæson af “Kærlighed hvor kragerne vender! – Denne gang går turen til Nordvestjylland!

Arbejder du til søs og fanger fisk til hverdag, men har ikke haft heldet med dig til at fange havfruen? I første sæson fik fire singlefyre besøg af 20 kvinder i deres hjemstavn i Sønderjylland og tre af dem fandt kærligheden. Nu kan det blive din tur til at møde den eneste ene.

TV 2 og produktionsselskabet BLU søger nu fire friske landsbysinglefyre til endnu en sæson af ’Kærlighed hvor kragerne vender’.

Denne gang går turen til Nordvestjylland, hvor vi hjælper kærligheden på vej ved Limfjordens vande og det vilde Vesterhav.

Er du 20-40 år gammel og bor i en lille landsby i Nordvestjylland, og har du styr på job, bil og bolig men mangler en kæreste til at dele livet med? Eller har din gode ven brug for et lille skub ud i kærlighedshavet? Så tilmeld dig via linket her: www.shortaudition.net/kragerne-nordjylland

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om programmet, kan du ringe/skrive til 31 48 20 74 eller kragerne@blu.dk. Du kan også se, hvad det hele drejer sig om på TV 2 PLAY, hvor hele første sæson af ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ ligger.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar