Scanmarine DK har sikkerhedsløsninger med til fiskerne på DanFish

Scanmarine DK har sikkerhedsløsninger med til fiskerne på DanFish

Scanmarine DK har siden 2008 leveret sikkerhedsløsninger indenfor såvel brand-, rednings- og kommunikations udstyr.

Et af kerneområderne er de let monterede og økonomiske brandslukningsanlæg fra Sea-Fire til brandsikring af motorrum, som Scanmarine DK i dag har sejlende på fiske-, rednings- og arbejdsfartøjer over hele Europa.

Scanmarine DK er desuden totalleverandør af elektronisk sikkerhedsudstyr fra bl.a. Ocean Signal, der imødekommer alle krav til erhvervsflåden samt giver sikring af enkeltpersoners liv til søs. Med et omfattende samarbejde med nogle af de mest anerkendte producenter af rednings og sikkerhedsudstyr i verden, ønsker Scanmarine DK at styrke sin position på markedet.

Scanmarine DK er i Danmark bl.a. importør for: Shakespeare Monofilaments, Amec AIS, Ocean Signal, OdeoFlare, Markus Lifenet, Sea-Fire, FireStryker, WamBlee Fishing Buoys, BlueTraker og EchoMax.

  • Hos Scanmarine DK samarbejder vi med marinerelaterede brancher indenfor bl.a. fiskeri, marine, handelsflåde, offshore og supply-sektoren samt servicevirksomheder og entreprenører, der har opgaver til søs.
  • Hos Scanmarine DK står dedikerede medarbejdere på spring for at hjælpe med at finde den helt rette løsning til kunderne.
  • Hos Scanmarine er der optimal service og sikkerhed for leverance til tiden, med professionel “backup” fra konsulenter og producenter er din garanti for kvalitetsleverancer af rednings-, sikkerhedsog kommunikationsudstyr.
  • Hos Scanmarine DK arbejdes der på mange fronter for at kunne tilbyde de bedste og mest optimale løsninger med fokus på kvalitet samt sikring af personale og ejendom for optimal tilfredshed for kunden.

Dette er den direkte årsag til, at Scanmarine DK igennem årene har oplevet en markant stigende vækst. Med andre ord garanterer vi fuld service nu og i fremtiden. Scanmarine DK er og vil altid være, en attraktiv partner/udbyder, uanset hvor vi opererer.

Besøg os under ”Danfish International” d. 7. til 9. oktober på stand D925