Reception hos Hirtshals Yard

Reception hos Hirtshals Yard

I anledning af at Hirtshals Yard har overtaget Wärtsilä dok og værftsaktiviteter i Hirtshals afholdes reception torsdag den 21. juni 2012
Gæsterne er indbudt til kl. 14.00 og festlighederne vil vare indtil ca. kl. 17.00. De vil få et Hirtshals Yard at se, der er gearet til de nye udfordringer og som geografisk ligger perfekt for det norske marked og for hele offshoresektoren samt fiskeriflåden.

Hirtshals Yard opstod efter Wärtsilä lukning og med den fulgte en stab af dygtige og erfarne smede, skibsbyggere og specialiserede værftsarbejdere samt en hel række af kompetente underleverandører der kan tilbyde alt indenfor skibsreparation og traditionelt værftsdrift.

Opgaverne for Hirtshals Yard vil fremadrettet blive reparationer og kølhaling af mellemstore pelagiske fiskebåde, offshorefartøjer, slæbebåde samt udfører landbaseret smedearbejde og almindeligt mekanisk arbejde for industrien.

Rasmus Brohus, som er administrerende direktør for det ny værft, og Jesper Reinholt som er projektleder, glæder sig til at vise lokaliteterne frem og give gæsterne en fornøjelig eftermiddag.

Kilde: Wärtsilä og Hirtshals Yard
FiskerForum.com