Nye vækstmål for sjællandsk producent af Seafood-produkter

Nye vækstmål for sjællandsk producent af Seafood-produkter

Den sjællandske leverandør af blandt andet varmtvandsrejer fra Asien, har sat »vækst-toget« igang, med nye folk i bestyrelsen der fremover skal hjælpe virksomheden til et forventet løft i omsætningen på op mod 400 mio kroner, indenfor de næste fem år.

Det skriver FødevareWatch, der kort ridser ambitionerne op i Planets Price A/S, der i sin enkle strategi ønsker at bidrage med en bæredygtig og miljøvenlig produktion af fødevarer indenfor virksomhedens sortiment. Et sortiment der overvejende underbygger Planets Pride´s speciale i produktion, import og salg af varmtvandsrejer til sushikæder i hele Skandinavien.

Efter et fornuftigt regnskab i 2017, med en omsætning på over 200 mio kroner, har den midtsjællandske virksomhed nu sat baren noget højere og forventer en fordobling af omsætningen i løbet af de næste fem år.

Vækstplanen er afstemt med den gamle bestyrelse og er nu også forelagt den nye, med forventninger hos selskabets administrerende direktør Jesper Hansen, munder ud i en realistisk plan, så man nu for alvor kan træde på gaspedalen.

Styrkelsen af kompetencerne i den nye bestyrelse, har sat gang i en proces, der til trods for den største del af virksomhedens omsætning stammer fra Skandinavien, nu også fremadrettet vil rette vækst-blikket mod Østeuropa. Lige fra de Baltiske lande og nedover til Bulgarien, hvor det vurderes, at folk med et vist rådighedsbeløb, nu også gerne og i stigende grad både er købestærke og interesserede i kvalitet og sunde fødevare, leveret af Planets Pride A/S i Slagelse.

Fokus på bæredygtigheds-certifikater

Certificeringer som; BAP, Global Gap, MSC og AFC efterspørges nu i næsten alle dele af seafood-sektoren. Certificeringer som alle, også Planets Pride arbejder med. En mærkningsordning, der over de næste år, vil blive et krav fra detail-kædernes side, og som derfor har trukket den steg i sandet, efter hvilken producenterne af seafood-produkter, har at følge. En linje som dog stadig ikke har sat sit store aftryk på efterspørgslen endnu, men som den administrerende direktør Jesper Hansen ikke er i tvivl om vil ske. Som det klart fremgår af Jesper Hansens sidste kommentar til FødevareWatch, »Det kommer til at gå stærkt, det er jeg sikker på,« hvilket også var den afsluttende bemærkning til avisen.

Kilde: Planets Pride og FødevareWatch FiskerForum.dk