Nye Fiskehåndteringskasser fra Dolav

Nye Fiskehåndteringskasser fra Dolav

Fiskeriudstilling Seafood Expo Global i Bruxelles, der løber af stablen den 26. til den 28. april 2016, har kasseproducenten Dolav Plastic Products fra Holland og Belgien, med på udstillinge, hvor firmaet udstiller sine fiskekasser.

En række forskellige fiskekasser fra Dolav vil således være udstillet på Bruxelles Seafood Expo senere i denne måned. Som en nyhed på udstillingen, er den 540 mm høje Dolav boks på 1200 x 1000 mm, samt den 740 mm høje winchable Dolav Ace.

Alle Dolav pallekasser har faste eller perforerede HDPE vægge og bund. Når de er tomme, kan en enkelt person, sagtens håndterer dem manuelt.

De nye perforeret plastpaller på 1200 x 800 mm, som også vises på udstillingen, er ligeledes lette at rengøre og er både robuste og holdbare samt velegnet til det hårde slid.

De lange Dolav kasser på henholdsvis 1750 x 1000mm og 1870 x 800 mm i størrelse og dimension, er begge 740mm høj og kan håndtere lange fisk. De er endvidere ideelle til »høj hastigheds« kølekæder og Dolav Box-sortimentet sparer samtidig omkostninger og har en lavere vægt.

Kasserne er støbt i et stykke og med de indstøbte forstærkninger og HDPE konstruktion er ideel uden isolering, da de fremskynder køling, hvilket bidrager til både at øge kapaciteten og forbedre hygiejnen.

Dolav Ace kasserne der er udstyret med bundpropper, er blevet udvalgt af en større engelsk fiskefabrik, til deres produktion døgnet rundt. De er ideelle til stabling med gaffeltruck, flytning og tip-out tømning. Kapaciteten er ved 740 mm, 620 liter eller 900 kg og helt op til 5000 kg. Dolov Ace har en egenvægt på kun 38 kg.

Addy Bleijs der er chef for firmaets udviklingsafdeling hos Dolav i Benelux, siger, »vores kasser er meget udbredt, og benyttes til alt indenfor fiskeforarbejdning, transport og opbevaring.« Firmaet udstiller for trejde gang ved Seafood Expo., hvor man kan møde dem på stand 4R11;6306.