Nor-Fishing 2012 i Trondheim Norge fra tirsdag den 14. til fredag den 17. august

Nor-Fishing 2012 i Trondheim Norge fra tirsdag den 14. til fredag den 17. august

Siden 1960 har Nor-Fishing præsenteret det bedste af norsk fiskeriteknologi for resten af verden og vil i år tiltrække mere end 15.000 besøgende fra 50 forskellige nationer.
Messen vil igen i år fagligt fokusere på teknologi og udstyr og Egersund Group stiller igen stærkt op med Egersund Trål AS med datterselskaberne Egersund Herøy, Fiskenett og Meløy Not som er samlet på stand nr. D 335.

General Manager for Egersund Group Bjørn Havsø fortæller, “Vi har samlet selskaberne under et på samme stand, for under et tag at vise vores ekspertise indenfor pelagisk og semi pelagisk trawludstyr og snurpenot. Vi ønsker at være en ”one stop shop” for kunderne og fremstå som den leverandør der har innovative løsninger, højkvalitets produkter og kort leveringstid.”

Bjørn Havsø håber på en rigtig god messe med mange besøgende, så de har mulighed for at se de sidste nye produkter indenfor trawl, snurpenot og pelagiske trawlskovle.

Forhåbningerne om et godt besøgt Nor-Fishing vil sikkert igen i år blive opfyldt. Ikke mindre end fire til fem fiskeriministre fra hele verden, plejer at deltage i Nor-Fishing og interessen fra andre lande, omkring fagmessen, skyldes ikke mindst at Norge stadig regnes som et af de førende foregangslande indenfor fiskeri.

Kilde: Egersund Group
FiskerForum.com