Mød det økonomiske Fiskeriteam på DanFish 2017

Mød det økonomiske Fiskeriteam på DanFish 2017

Den finansielle sektor møder også talstærkt op på Nordeuropas største fiskerimesse, DanFish 2017 i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Oplev Ringkjøbing Landbobanks stærke Fiskeriteam på standplads D 719.

Her møder man fagfolk med fiskeblod i årene, med et stort branchekendskab og mangeårig erfaring med alt indenfor fiskeriets nybygninger, reparationer og ombygninger. Med gode råd og vink er Ringkøbing Landbobank som altid klar med utraditionelle og fleksible løsninger samt hurtige beslutninger, så tiden i stedet kan bruges på havet, hvor pengene tjenes og hentes hjem.

Fiskeriteamet fra Ringkjøbing vil i messedagene stå klar med svar på mange af fiskeriets spørgsmål omkring, renteoptimering, finansiering samt gældspleje og selvfølgelig vejledning og hjælp til kommende investeringer. Ligeledes får du råd om skatteoptimering samt om de pensions- og forsikringsforhold der måtte trænge sig på.

Kort sagt et fagligt og hurtigt besluttende Fiskeriteam, Der samlet støtter dig i din dagligdag, med de mere komplekse overvejelser og alle de muligheder der i dag findes indenfor branchen.

Glæd dig til en åben og frisk dialog med de økonomiske fagfolk bag Fiskeriteamet fra Ringkjøbing Landbobank på stand D 719.

FiskerForum.dk