Marel har planlagt det tredje WhiteFish ShowHow

Marel har planlagt det tredje WhiteFish ShowHow

Så den 28. september 2017 åbner Marel igen op for Whitefish ShowHow i København, for tredje gang. Den populære event eller begivenhed henvender sig i vid udstrækning til folk i fiskeindustrien, der både har med vildt fanget og opdrættet hvidfisk fra hele verden at gøre.

The Whitefish ShowHow giver fiskeindustrien mulighed for med praktiske demonstrationer, at se Marel store program til bearbejdning af hvidfisk og hvorledes en produktion kan sættes op. Der er i processen mulighed for de besøgende at få et nærmere indblik i produktionen og komme med spørgsmål til forløbet. Ligeledes vil Marels folk komme nærmere ind på de kritiske faktorer, der påvirker råmaterialets udnyttelse, behandlingstider og lønomkostninger samt fødevaresikkerhed m.m.

Heldagsprogrammet fokuserer på demonstrationer af den nyeste Marel teknologi, gennem hele værdikæden, fra modtagelse af råvarerne til afsendelse af slutproduktet.

Et af højdepunkterne er demonstrationen af R03;R03;de seneste ændringer til det revolutionerende FleXicut pinboning og portionssystem. De nye funktioner betyder, at hele linjen nu er praktisk talt fuldautomatisk uden indblanding af menneskehænder. Automatiseringen hjælper med at holde flowet kontinuerligt og reducerer dermed behandlingstiden, produkthåndteringen og temperatursvingningerne væsentligt og er med til at opretholde højest mulige produktkvalitet.

Parallelt og sideløbende med konferenceprogrammet på Whitefish ShowHow, indeholder dagen også foredrag og seminarer, hvor gæsteforlæsere samt Marel-eksperter kommer ind på nogle af vore dages udfordringer i produktionen.

Arrangementet afholdes på Progress Point, Marels topmoderne demonstrations- og træningscenter i København, hvor man i en afslappet atmosfære kan mødes med Marel-specialister samt erhvervskollegaer fra hele verden.

Find flere oplysninger om arrangementet her på marel.com/whitefishshowhow