Løgstør fester i fire dage i muslingens tegn
Torsdag åbner ballet med gratis torsdagsmusik, hvor Kelds Kulinariske Kapel slår tonerne an og allerede om fredagen tilbereder Muslingebyens Mobile Kogelaug traditionen tro ca. 1 ton lækre muslinger

Løgstør fester i fire dage i muslingens tegn

Limfjords byen Løgstør gør klar til fire hektiske dage med masser af fest i byen og muslinger i mange former og serveringer Byens aktivitetsniveau stiger og det kommer til at summe af gastronomiske pragtstykker. Det hele krydret med god musik.

 

Det er hvad Løgstør lægger op til, når byen fra torsdag til søndag indbyder til den traditionsrige muslingefestival. En festival, der plejer at trække i tusindvis af muslingeglade folk til havnebyen ved Limfjorden.

 

Torsdag åbner ballet med gratis torsdagsmusik, hvor Kelds Kulinariske Kapel slår tonerne an og allerede om fredagen tilbereder Muslingebyens Mobile Kogelaug traditionen tro ca. 1 ton lækre muslinger, mens turen går videre lørdag og søndag til Løgstør Muslingelav, der serverer muslinger.

 

Kreativiteten kender ingen grænser hos de gæve muslingefolk, og de sidste år er bl.a. muslingedog’en, muslingeburgeren, muslingefrikadeller og muslingetarteletter opstået.

 

Det er endnu ikke klart, hvad årets muslingeretter bliver – det glæder Muslingelavet sig til at løfte sløret for mellem den 12.- og den 14. juli.

 

Børneaktiviteter Kong Neptuns yndige kone Salacia har også i år sørget for at lave en spændende rejse for børnene. Gøgleren Tommy Trifolikom gæster festivalen 3 gange om dagen, og også Limfjordsmuseets formidlere står klar til at vise livet i Limfjorden. Børnene kan også gå på skattejagt i den kæmpestore sandkasse og søge efter krabber i fjorden. Er vejret til det, er det også oplagt at bade fra havnetrappen.

 

Dette og meget meget mere kan du læse om i programmet for Muslingefestivalen her

 

Se kortet over festivalområdet her