Fra fredag den 18. august til og med søndag den 27. august 2023, syder og bobler København af velsmag til »Copenhagen Cooking«, her er garanteret noget for enhver smag. (foto: Kasper Krusdahl / Copenhagen Cooking)
Allerede fra i dag, kun du dykke ned i det velsmagende og meget alsidige program, hvor du blandt andet kan komme ud og spise på helt særlige steder, tage på en kulinarisk verdensomrejse i din hovedstad, være med i høstfester med langborde, pop-ups, krebsegilder, kartoffelevents, skaldyrsfester eller opleve streetfood med nutidens mad-stjerner samt meget meget mere..
Der er simpelthen noget for enhver smag og du finder det hele på programmet her på CopenhagenCooking.dk
Oplev blandt andet:
- Dødbyens Fiskebar – Vejrhøj Vingård x Fiskeslagteren med Fisk i vinmarken tirsdag den 22. august 2023 mellem kl. 17.00 og 22.00 kr. 750,00
- Den grønne kutter – Krebsegilde med Rasmus Fisker fredag den 25. august 2023 mellem kl. 18.00 og 20.00 kr. 649,00
- Hav & Torvehallerne KBH – Skaldyrsmiddag med Hav lørdag den 26. august mellem kl. 12.00 og 14.00 samt igen kl. 17.00 og 19.30 kr. 595,00
- Du kan også prøve maden i Det Grønlandske Hus og få en kulinarisk oplevelse af de store. Hvor der blandt andet serveres brandade på klipfisk, med letrøget kammusling serveret med sprød og cremet selleri. Det koster kun 460,00 kr. mød op enten fredag 18. august eller lørdag den 19. august mellem kl. 19.00 og 22.00 eller igen fredag den 25. august eller lørdag den 26. august mellem kl. 19.00 og 22.00.
Copenhagen Cooking er en årligt tilbagevendende madfestival i København.
Hvert år i slutningen af august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk til 10 dages fejring af hovedstadens madscene.
H.K.H. Prinsesse Marie er protektor for Copenhagen Cooking.