Hirtshals Havn på FaroExpo 2010

Hirtshals Havn på FaroExpo 2010

Hirtshals Havn var mellem den 25.-27. oktober 2010 at finde på FaroExpo i Runavik på Færøerne. FaroExpo 2010 bestod lige som tidligere år af et partenariat, hvor 72 forskellige virksomheder fra henholdsvis Færøerne, Island, Danmark og Norge havde mulighed for at møde hinanden og skabe nye netværk.
FaroExpo 2010 bestod lige som tidligere år af et partenariat, hvor 72 forskellige virksomheder fra henholdsvis Færøerne, Island, Danmark og Norge havde mulighed for at møde hinanden og skabe nye netværk.

Administrerende direktør for Hirtshals Havn, Jens K. Jensen, siger om arrangementet:
– Vi er godt tilfredse med vores deltagelse på FaroExpo 2010. Udover chancen for at møde en masse nye firmaer og holde eksisterende forretningsforbindelser ved lige, så har vi også fået et par ting med hjem, som der skal arbejdes videre på.

– Det har altid været vigtigt for Hirtshals Havn, at have gode relationer til Færøerne og Island. Og med vores nye samarbejde med det færøske rederi Smyril Line er det blevet endnu mere betydningsfuldt at styrke båndene til Nordatlanten.

Partenariatet blev afsluttet med en konference kaldet “Keys to Profitable Fisheries”, hvor fire oplægsholder gav deres bud på emnet om, hvordan man får mere udbytte af fiskeriet. FaroExpo 2010 blev derefter sluttet af med en gallamiddag, hvor gæsterne havde mulighed for at få yderligere snak med deres nye forretningsforbindelser.