Jubilæumsudgaven af Food Festival var en succes. I løbet af weekenden har den aarhusianske festival tiltrukket flere end 27.000 gæster og der blev udleveret ikke mindre end 10.000 smagsprøver med fisk og skaldyr.
Masser af madglade danskere lod sig friste af fiskernes fangster på dette års Food Festival. Fristelser af sø-kogte rejer, jomfruhummer og røget kulmule samt stegt lange med bløde løg, skriver Fiskeritidende.dk om de travle festivaldage.
Mest travlt var der lørdag, hvor solen skinnede, Tørfisk spillede op, og gæsterne kunne gøre et kup på fiskeauktionen.
Foruden smagsprøver og underholdning bød Danmarks Fiskeriforening på rørefisk, sømandstatoveringer og fiske-tegnekonkurrence for de mindste. Fiskerne havde også allieret sig med fiskerkonen Rikke Stjerne, der inviterede til workshops og cook-along.
I området »Havet« kunne man i festival-weekenden også finde Tænketanken Frej, Sæby Fiskeindustri, MSC og Danish Oyster Bar ved Sillerslev-fisker Svend Bonde.
Festivalen havde en overvældende opbakning
27.000 madglade gæster besøgte Food Festival i weekenden, hvor de deltog i workshops, cook-alongs og sjove aktiviteter hos de over 250 fødevarevirksomheder og producenter på Tangkrogen i Aarhus.
»Det har været en fantastisk weekend. Vi er overvældede, glade og taknemmelige for den enorme opbakning både fra gæster, frivillige og alle fødevarevirksomhederne,« siger Anna Lund, direktør for Food Festival og FOOD-Aarhus.
Husk kryds i kalenderen, så vi igen ses på Tankrogen i Aarhus næsten år, hvor dørene igen slås op, fra fredag den 6. til og med søndag den 8. september 2024.