Fiskeriskolen deltager på MSSM messen i Nyborg

Fiskeriskolen deltager på MSSM messen i Nyborg

Det er det Blå Danmark der for tiende gang afholder messen, der løber i dagene fra onsdag den 26. til og med fredag den 28. august, og hvor der er sat ekstra fokus på arbejdsmiljø på MSSM programmet (Maritim Sikkerhed – Sundhed og Miljø) på Hotel Nyborg Strand.

I år havde mere end 30 studerende fra søfartsuddannelserne der i blandt Fiskeriskolen fra Thyborøn, fået friplads til messen / Konferencen, der som mål har at samle alle i Det Blå Danmark med rederier, relevante myndigheder og institutioner indenfor forskning samt maritime virksomheder og skoler, der alle arbejder med arbejdsmiljø, sikkerhed, sundhed, trivsel, samarbejde, ledelse og miljø på kontor og til søs.

Bredt program

Direktør i Seahealth Connie S. Gerth, der samtidig er hovedarrangør for MSSM har for niende år i træk, været tovholder på konferencen, der er godt krydret med foredrag og Workshops samt præsentationer fra de forskellige erhverv og derfor er et godt bindeled mellem kollegaer, der således på tværs af organisationerne, har mulighed for at mødes og udveksle meninger og erfaringer. Som hovedarrangør er hun bedst tilfreds med de studerendes interesse for konferencen, der afspejler engagement og interesse for erhvervet og giver dem en udsøgt mulighed for at få en dialog med en lang række leverandører og producenter af maritimt udstyr og produkter på messen.

”Ligesom MSSM var en del af strategien Danmark som Europas førende Søfartsnation,” fortæller Connie S. Gerth videre, ”så ser vi i dag MSSM, som en del af regeringens vækstplan for Det Blå Danmark, hvor målet for MSSM spiller sammen den overordnede strategi og trends i erhvervet.”