Den store europæiske Fish international messe i Bremen, har denne gang hele 270 udstillere tilknyttet, fra mere end 22 forskellige nationer.
Med udsigten til næsten 11.000 besøgende fra den europæiske fiskeindustri, er denne den femtene fiskerimessen i Bremen én af de største i branchen. Her mødes branchefolk i udstillingshallerne fra søndag den 14. til tirsdag den 16. februar.
Voksende interesse for messen
»Interessen for Tysklands eneste fagmesse for fisk og skaldyr er vokset mærkbart,« konstaterer en tilfreds Sabine Wedell, projektleder for Messe Bremen. »I forhold til 2014 er antallet af udstillere steget med omkring 40 til 270. Blandt de internationale deltagere, kommer den største gruppe fra Holland med 28 udstillere, efterfulgt af Spanien med 20 udstillere.«
Siden åbningen af den første messe for mere end 28 år siden, har Fish international stadfæstet sit ry, som et af de vigtigt mødesteder for fiskeindustrien i Europa. Med fornyelse og tilbud om en lang række produkter og ideer, er der også kommet en lang række nødvendige teknologier til, omkring produktion og handel.
Nyt tiltag er Smoke House
Ligesom et nyt tiltag på messen »Smoke House«, hvor ledende kokke fra kendte restauranter, vil præsentere innovative og skønne opskrifter og ideer til røget fisk. Der vil være mulighed for smagsprøver af laks, fra et landbaseret opdræt, som er verdens største producent af atlanterhavslaks i et recirkurleret system med geotermisk saltvand.
Efter en stigende interesse for akvakultur, lover Wedell at »vi præsenterer ikke kun de nødvendige teknologier, men giver også ekspertviden. Adskellige workshops vil fokuserer på emner som muligheder og udfordringer i markedet samt fremvise vigtige aspekter, for at øge effektiviteten og kvaliteten. Med eksempler på branchens »bedste praksis,« vil eksperterne videregive deres erfaringer med blandt andet havørreder, rejer og sandart.
Mere information på, finder du på følgende webside – www.fishinternational.com.