Fiskens Dag på Rådhuspladsen i København på Lørdag

Fiskens Dag på Rådhuspladsen i København på Lørdag

Lørdag den 10. september 2016, kan du komme til Fiskens Dag på pladsen foran Københavns Rådhus. Her vil du møde forskellige aktiviteter, som Timm Vladimir der giver tips til dampet fisk og Sebastian Klein der får kuller med MSC samt underholdning med Tørfisk.

Se programmet her:

10.00 Fiskens Dag 2016 åbner

10.15 Fiskeauktion med alt godt fra havet

10.30 Koncert med Tørfisk

11.00 Sebastian Klein får kuller

11.45 Timm Vladimir giver tips til dampet fisk i samarbejde med Electrolux Taste Truck

12.30 Fiskeauktion med alt godt fra havet

13.00 Koncert med Tørfisk

13.30 Sebastian Klein får kuller

15.00 Tak for i Dag.

Klokken 11.00 kan du høre Sebastian Klein fortølle om bæredygtig fisk og det blå MSC mærke på Fiskens Dag. Du kan få en forsmag ved at lytte til videoen herunder.

Bæredygtigt fiskeri MSC mærke
Marine Stewardship Council (MSC) er en uafhængig NGO, der driver et globalt mærkningsprogram for certificering af sporbart og bæredygtigt fanget fisk og skaldyr. Vores vision er at verdenshavene myldrer med liv, og fiskebestandene bevares for denne og fremtidige generationer. Mærket med den blåfisk er din garanti for at du kan stole på at fisk og skaldyr med mærket er fra et bæredygtigt fiskeri og oprindelsesland og art er korrekt emballeret.

Hvad gør MSC
Udvikler og vedligeholder standarder for bæredygtigt fiskeri. MSCs Fiskeristandard er udviklet i samarbejde med forskere, fiskere, producenter og brands og er den mest anerkendte standard for bæredygtigt fiskeri i verden.

Fiskerier der kan bevise at de lever op til MSCs fiskeristandard, kan bære det blå MSC mærke. Fiskerier kan blive MSC certificeret gennem en tredjeparts certificering, hvor et uafhængigt certificeringsorgan undersøger om fiskeriet lever op til MSCs standard.

Sikrer sporbarhed. MSC har ligeledes en Sporbarhedsstandard, der sikrer at den blå fisk kun kan findes på fisk og skaldyr, der stammer fra fiskerier der er certificeret efter MSCs Fiskeristandard.

Vel mødt til nogle fornøjelige timer