Få en fagsnak med Furuno-folkene på DanFish 2015

Få en fagsnak med Furuno-folkene på DanFish 2015

Glæd jer til en tur over i Hal A Stand 107 på DanFish Messen 2015, hvor FURUNO folkene har taget det seneste nye med under armen og de seneste opdateringer, som de vil vise og fortæller om, samt give gode råd og tricks til, næste gang man skal på havet.

Ny supersonar FSV-25

FURUNO vil på DanFish i Ålborg, præsenterer den nye supersonar FSV-25, som giver et billede af helt uhørt høj kvalitet og afstandsområder, som er op til 30% længere end set i de tidligere modeller. Dette skyldes både større sende-effekt, men også at der er blevet lagt et enormt arbejde i udviklingen af teknologien i det nye transducerhoved og den software, som behandler informationerne.

FCV-1900 Ekkolod

FURUNOs seneste og mest avancerede ekkolod FCV-1900 er også at finde på DanFish. FCV-1900 kommer reelt i tre varianter. FCV-1900, FCV-1900B & FCV-1900G. Ekkoloddet har en masse smarte funktionaliteter, som multi-frekvens, visning af op til fire forskellige frekvenser på samme tid, historik, optagefunktion m.m. men FCV-1900 er først og fremmest en rigtigt godt ekkolod, som bare kan det som det skal.

FCV-1900, som basis model, kan opgraderes efterfølgende, hvis behovet skulle opstå.

FCV-1900B & FCV-1900G understøtter TruEcho CHIRP™ teknologi, mens FCV-1900G også kan analyserer fiskestørrelser og fiskestimer på et hidtil uset niveau af nøjagtighed.

MaxSea elektroniske søkort

Rigtig mange fiskere benytter MaxSea elektroniske søkort og på messen vil der vises det sidste nye og samtidig få nogle gode råd og vink med på vejen, til næste gang man skal på havet.

Kig ind på stand A 107 og få de sidste opdateringer med fra Furuno