Espersen overtager Norway Seafoods VAP

Espersen overtager Norway Seafoods VAP

I følge en pressemeddelelse fra den Bornholmske Fiskerindustri, overtager firmaet Norway Seafoods VAP afdeling den 1. august 2015.

Handlen omfatter alle eksisterende kundeaftaler, specifikationer og andre immaterielle aktiver relateret til salget af produkter til kunderne i VAP Frozens forretningsenhed i Danmark.

Salget af VAP Frosne afdelingen vil ikke have nogen væsentlig indflydelse på de resterende virksomheder i Norge Seafoods, og koncernen bevarer tillige sin VAP Frozen afdeling i Norge.

Anna Nord Bjercke, CFO i Norge Seafood siger videre i pressemeddelsen,”Vi er glade for, at en professionel virksomhed som Espersen vil fortsætte med at servicere vores kunder for frosne fiskeprodukter ud af Danmark. Handlen vil give Norge Seafoods styrken til at holde fokus på vores kerneaktiviteter indenfor primært forarbejdning af hvidfisk og ferske fisk i Danmark.”

Max Sørensen, COO hos A.Espersen A / S ser frem til at servicere de kunder, som i øjeblikket får leveret af Norge Seafoods. ”Dette vil ske ved fortsat at have fokus på at levere både høj kvalitet og bæredygtige fiske-produkter i tæt samarbejde med vores kunder.”