Driftssikkerhed til akvakulturen

Driftssikkerhed til akvakulturen

Pon Power leverer nødstrøms-løsninger til akvakulturen i Skandinavien og Nordatlanten.
Markedet for akvakultur i Skandinavien og Nordatlanten er mere end fordoblet i løbet af de seneste 5 år.

Med et nødstrømsanlæg af høj kvalitet fra Caterpillar, mindskes risikoen for tab af omsætning ved et eventuelt strømsvigt. Sådanne anlæg er vigtige både hos de landbaserede opdrættere af æg og småfisk, samt hos havbrugene.

For landbaserede opdrættere af bla. æg og småfisk, vil anlæg på 1000-1500 kWh primært fungere som stand-by power til udskiftning af vand vand og ilt.

Misser tilførslen af de rette mængder næring og ilt i vandet, vil produktionen gå tabt og omkostninger vil være uoverskuelige. Derfor sikrer Pon Power en høj kvalitet med Caterpillars anlæg, originale reservedele og autoriserede serviceteknikere.

Offshore-baserede havbrug slider godt på generatoranlæggene, der kører for fuld kraft 24/7/365. Der er ikke plads til udfald og derfor sørger Caterpillars serviceaftaler (CSA – Customer Service Agreement) for, at anlægget konstant er i topform, så opdrætteren kan koncentrere sig om sin kerneforretning, uden at bekymre sig om driftssikkerheden.

Service af Caterpillars generatoranlæg foretages af Pon Power Scandinavia, med autoriserede serviceteknikere og originale reservedele.

Med en serviceaftale sikres det, at anlægget altid er klar til drift, idet Pon Power sørger for vedligeholdelsen året rundt til en årlig fastsat pris. Dette sikrer også at opdrætteren kan langtidsplanlægge sit budget, da der ikke opstår uventede reparationer af generatorerne.

Pon Power Scnadinavia har siden 1999 serviceret norsk akvakultur med generatorer af høj kvalitet. Der er leveret til bla. Drageid Laks, Marine Harvest, Salten Havbruk, Vikan Settefisk, Oddvar Maasø, Fish Farm, Haukvik Kraft-Smolt, Fjon Bruk, Bleisvik Elektro (Salmar Farming, Lerøy gruppen)

Pon Power deltager på årets DanFish messe og kan også træffes på stand D744 i forbindelse med akvakultur-relaterede produkter.