Den Grønlandske Messe Polar Fish – nu med »Benefits«

Den Grønlandske Messe Polar Fish – nu med »Benefits«

Grønlands næststørste by Sisimiut tilbyder nu i messedagene omkring Polar Fish 2016, der finder sted fra fredag den 23. september til søndag den 25. september, en messepakke, der oveni messen giver dig det du har behov for til en vellykket messerejse.

Sisimiut tilbyder en herlig heldagsfisketur i fjordene omkring Sisimiut, hvor de har sørget for fly, et dejligt og rummeligt enkeltværelse på enten Hotel Sisimiut eller Sisimiut Sømandshjem, samt en lækker frokostpakke hver dag.

Trækplastret er den store grønlandske fiskerimesse Polar Fish 2016, hvor nye tendenser, metoder og nyt materiel til fiskerierhvervet bliver præsenteret – og som siden 2012 også har produkter og services med til andre målgrupper. Så med det praktiske omkring rejsen og indkvarteringen i orden, kan du nu fuldt ud koncentrere dig om at få det optimale ud af fiskerimessen.

Skulle du få tid til overs på messedagen, er Sisimiut en herlig grønlandsk by at gå på opdagelse i. Sisimiut er med sine 5500 indbyggere Grønlands næststørste by, og her løber du både ind i grønlænderen, der bedriver de traditionelle erhverv med fiskeri og fangst, og du møder den unge studerende, der slider i det for at blive Arktisk Ingeniør.

Den maleriske by ligger lige nord for polarcirklen, og det er den nordligste by i Grønland med isfri havn hele vinteren. Det er samtidig den sydligste by med masser af slædehunde der, selv i det moderne Sisimiut, præger bylivet ved vintertid. I oktober må hundene dog fortsat væbne sig med lidt tålmodighed, for der er som regel ikke kommet sne nok til hundeslædekørsel endnu.

Heldagssejltur med mulighed for fiskeri

I denne messepakke PLUS får du oven i hatten en ekstra dag i Sisimiut efter messen, hvor dagen byder på en heldagssejltur i de smukke fjorde omkring Sisimiut. Her vil der være mulighed for at gøre det, vi jo alle elsker mest, nemlig at kaste snøren i vandet og hive en fisk i land.

Book din rejse her

Du kan også læse mere om Polar Fish 2016 her