Fish International i Bremen, der åbnede søndag den 14. februar for besøgende, formelig bugner af nye produkter for yderligere at stimulere forbrugernes appetit.
Tyske forbrugere har i stigende grad udviklet en appetit for delikatesser af fisk og skaldyr. Efterspørgslen har nået rekordhøjder i 2015, hvilket lover godt for fremtiden.
På Fiskerimessen i den Nordvest tyske delstat Bremen, ønsker fiskeindustrien yderligere at styrke denne tendens med nye produkter, specielt i segmentet »hurtig og nem mad«. Den seneste udvikling på området, er i fokus på fiskerimessen R20;fish internationalR21;, hvor 273 udstillere fra 22 nationer, indtil tirsdag den 16. februar, vil præsentere alt det fiskeindustrien har at byde på, ligefra fiskeprodukter fra akvakultur, til fiskeproduktion og ny emballage, til spændende opskrifter og specielle fiskeretter.
Stemningen var meget positiv og løftet ved åbningen af R03;R03;Tysklands eneste fagmesse for fisk og skaldyr, en stemning der er mere positiv end længe set, fortæller administrerende direktør for Fish International dr. Matthias Keller. »Alt i alt er det en god start og ikke uden grund. Tyske husholdninger har købt fisk og skaldyr for ikke mindre end 3,66 milliarder Euro sidste udstilling, hvilket er en stigning på hele 115 millioner Euro. Det er andet år i træk, at forbrugerne viser stigende interesse, hvilket indikerer en stabil tendens,« påpeger Matthias Keller.
Rekordstore mængder fisk
Alene sidste år behandlede den tyske fiskeindustri ca. 415.000 tons fersk fisk og brød derved en anden rekord for andet år i træk. Omkring halvdelen af R03;R03;produktionen blev udført via Bremerhaven.
Siden 1988, har fiskerimessen Fish International været udstillingsvindue og mødested for den tyske og europæiske fiskeindustri. Dette sammenholdt med en tilgang på mere end 40 udstillere registreret på dette års messe, i forhold til 2014, har givet grundlaget for en stigende optimisme i branchen.
Ønsker du at vide mere om fiskerimessen i Bremen, så læs venligst her www.fishinternational.com.