De færøske partrawlere »Jaspis« og »Ametyst« har haft en fornuftigt fiskeri efter sej. De landede i sidste uge en last på 240.000 pund i Thorshavn, hvor fangsten overvejende bestod af netop sej
Garnskibet Thor landede 15,7 tons i Thorshavn, hvoraf 13,5 tons var hellefisk, som havde en kilopris på 31,- kr. Lasten blev efterfølgende vurderet til 452.850,00 kr., som de havde fisket i 5 dage øst for Færøerne. Partrawlerne Eysturbúgvin og Vesturbúgvin landede 260.000 pund i Thorshavn, overvejende sej. De har haft et godt fiskeri på denne tur, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne.
Landinger til Toftir, Klaksvík og Hvalba
Garnskibet Oknin landede 9,8 tons til Toftir, hvoraf 9,2 tons var hellefisk, som havde en kilopris på 31,- kr og lasten blev efterfølgende vurderet til 269.040,00 kr. De havde fisket i 4 dage syd for Færøerne, med et godt resultat. Den mindre trawler Fiskaklettur landede 26,4 tons i Klaksvík, hvoraf 14,3 tons var torsk, som havde en kilopris på 19,34 kr. Lasten blev vurderet til 426.688,35 kr. De har fisket i 5 dage nord for Færøerne, og fiskeriet har været rigtig godt på denne tur. Partrawlerne Skoraberg og Fugleberg landede 400,000 pund i Klaksvík, hvor fangsten overvejende var sej. Skibene har fisket øst for Færøerne, med et godt resultat. Partrawlerne Smaragd og Safir landede 130,000 pund til Klaksvík,. De har haft et godt fiskeri af sej ud for Færøerne, og efter landingen tog de tilbage til fiskeriet efter sej. Partrawlerne Steintór og Rankin landede 210,000 pund til Hvalba. Skibene har fisket fornuftigt af sej øst for Færøerne, og de tog også straks tilbage til fiskeriet efter landingen.
Industrifisk landet til Havsbrún og Pelagos i Fuglefjord
Christian í Grótinum landede 2600 tons blåhvilling, som de har fisket i internationalt farvand vest for Irland. Fangsten blev landet til Havsbrún i Fuglefjord, og fiskeriet har været godt. Så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet efter blåhvilling. Fagraberg landede 2700 tons blåhvilling til Havsbrún i Fuglefjord, som de også har fisket i internationalt farvand. De har haft et super godt fiskeri og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet efter blåhvilling. Borgarin fra Klaksvik landede 2500 tons blåhvilling til Havsbrún i Fuglefjord, som de også har fisket i internationalt farvand. De landede fangsten til Havsbrún i Fuglefjord. Høgaberg landede 540 tons lodde, som de har fisket ud for Island. Fangsten blev landet til Pelagos i Fuglefjord. De irske søstre Father Mckee og Brendelen landede i sidste uge en last på ca 1300 tons havgalt til Havsbrún i Fuglefjord. De havde fisket ved Shetlandsøerne, og dette var den anden last, som de har landet til Havsbrún.
Landinger til Grønland og Danmark
Det grønlandske fartøj Polar Nanoq landede 565 tons, hvoraf det meste var rødfisk, som de havde fisket ud for Østgrønland. De har haft et godt fiskeri på kun 21 dage og så snart de havde landet fik de ny besætning ombord og tog straks tilbage til fiskeriet. Det grønlandske forskningsinstitut har chartret det norske fartøj Eros, som skal lave fiskerimæssigt forskningsarbejde i Østgrønland til september. Aftalen blev underskrevet i januar, og skibet skal afløse det ældre forskningsskib Paamiut. Det grønlandske forskningsinstitut, har tidligere givet udtryk for at man på et tidspunkt, ville finde et nyere og mere moderne fartøj til forskningsopgaverne fremadrettet. Den danske supertrawler Ruth landede i sidste uge en last på 3200 tons blåhvilling, som de havde fisket vest for Shetlandsøerne, hvor også de andre industrifartøjer fisker blåhvilling for tiden. Ruth har haft et rigtig godt fiskeri, men har brugt noget af tiden på at vente på bedre vejr på feltet.
FiskerForum.dk