Under overskriften »Madlavning og fortællinger om kærligheden til Grønland«, arrangerer Royal Greenland en workshop med stjernekokken Søren Gericke på Food Festival ved Tangkrogen i Aarhus.
Så kom med ind i det grønlandske køkken og oplev en levende legende!
Mesterkokken Søren Gericke introducerede i 70’erne danskerne for nouvelle cuisine og vil ved denne workshop introducere dig for det grønlandske køkken, hvor hele Søren Gerickes karriere begyndte tilbage i 70’erne. Han har siden da haft en stor forkærlighed til landet, kulturen og maden. Det vil han dele ud af til denne workshop, hvor Kokkescenen på bedste vis omdannes til en kaffemik med grønlandsk stemning med alt hvad det indebærer!
Kom til en workshop, der er spækket med spændende anekdoter fra en begivenhedsrig karriere og en unik mulighed for at smage hvad det grønlandske køkken har at tilbyde.
Vi kan afsløre, at I skal tilberede hele tre spændende fiskeretter med alt godt fra havet bestående af en:
- Dansende rejecocktail
- Savissivik af hellefisk og rejer
- Fangernes fiskesuppe.
Én ting er sikkert – vi kan garantere at det ikke bliver kedeligt!
Mød op lørdag d. 07. september 2019 mellem klokken 12.00 go 13.00 på Kokkescenen ved Food Festival ved Tangkrogen i Aarhus. Billetpris 50,- kroner og kom i god tid, der er kun plads til 130 personer.
OBS – Husk Billetten kun giver adgang til workshoppen og ikke til SELVE festivalen. Husk at købe entrebillet til den givne dag.
Workshoppen er sponsoreret af Royal Greenland