Besøg vores mobil side
 .

Den norske Kronprins åbner Nor-Fishing 2018

Udgivet af FiskerForum den 17-08-2018 · info@fiskerforum.dk

H.K.H. Kronprins Haakon står i år for den officielle åbning af fiskerimessen Nor-Fishing 2018 i Trondheim fra den tirsdag den 21. august til fredag den 24. august 2018.

Kronprinsen har altid udvist stort engagement i spørgsmål om udvikling omhandlende havet, innovation, teknologi og bæredygtighed. Den norske kronprins vil udover selve åbningen, besøge udvalgte udstillere og messestande.


Fiskerimessen betegnes som én af branchens vigtigste mødesteder og messen vil i år afspejle, at branchen har haft en voldsom udvikling i løbet af de seneste år. Fisketeknologi og fiskeprosesser samt tjenester knyttet til fangst og forædling, samt transport og salg bliver vist på Nor-Fishing.


Her vil alle de vigtigste fiskerinationer være tilstede, enten som udstillere, besøgende eller som deltagere i officielle delegationer.


Stor dansk deltagelse under Danish Fish Tech Group


er 40 danske firmaer har meldt deres deltagelse under Eksportforeningen i Hal D. Her vil de sammen præsenterer innovative løsninger med et dansk tilsnit for fiskeindustrien.


Den danske fiskeriminister Eva Kjer Hansen bakker den danske deltagelse op med en åbningstale på den danske pavillion tirsdag den 21. august og besøger efterfølgende de danske udstillere i området.


Antallet af besøgende ventes i år at komme over 15.000 fra mere end 50 forskellige nationer.Kilde: Nor-Fishing 2018
FiskerForum.dk


Den norske Kronprins åbner Nor-Fishing 2018 - del gerne


© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.cominfo@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia