Det er Konsumfisk der sammen med Food Network inviterer til inspirations- og temadag i Hvide Sande. En dag for alle med interesse for fiskeriets fremtid, og hvor emnet bliver nye måder at tænke råvaren på.
Spørgsmålene der trænger sig på er mange; Udnytter vi fisken godt nok? Kigger vi den rigtige vej i forhold til mulige markeder? Er der områder, hvor vi med fordel kan arbejde mere sammen? Og kan vi lære noget af landbruget? Dette samt meget mere bliver temaet for dagen, hvor man sammen med dagens indlægsholdere og tidligere direktør for Landbrug & Fødevarer, Søren Gade, prøver at finde svarene.
Så vær med til at kickstarte debatten og få ny inspiration til, hvordan vi kan sikre en lysere fremtid for fiskeriet.
Tid og sted
Fredag den 7. november 2014 `42; kl. 9.30-15.00 på Hvide Sande Røgeri, Troldbjergvej 4, i Hvide Sande. 6960
Tilmelding
til Hiedi Ebey Grønkjær på tlf. 24416530 eller mail Heidi@konsumfisk.dk senest den 31. oktober 2014.
Program
- Kaffe og velkomst
- Lidt om stedet Hvide Sande Røgeri v/Anders Søgaard
Snacks af fisk - Fremtiden er ikke så sort, som den har været. v/Gustaf Højriis Bock – Chefkonsulent Videncenter for Landbrug
Fisk på et øjeblik - Høj udnyttelsesgrad af råvarer hos Vilsund Blue v/Direktør Søren Mattesen
Fiskerester - Mulighederne set fra mit køkken… v/Kok Preben Madsen, Herregårdskælderen
Fisk i nye forklædninger