Royal Norden Seafood i Thyborøn vil fremover udvide produktionen. Fra kun at fremstille fiskeprodukter af friskfangede fisk, vil fabrikken i løbet af kort tid udvide produktionen med fileter af frosne fisk.
Ved at udvide produktionen til også at omfatte frosne råvarer, så stræber Royal Norden Seafood at opnå en mere jævn og stabil produktion. Planen er at købe frosne fisk fra hele kloden.
– Vi vil ikke længere være så afhængige af priserne på fisk på auktionen her i Thyborøn. Fremover vil vi kunne køre en produktion med optøede fisk, hvis priserne på auktionen er for høje, siger Carsten Mose Jeppesen, direktør for Royal Norden Seafood, til food-supply.dk.
Royal Norden Seafood’s produktion har indtil nu været baseret på omkring 5-10 ton frisk fisk dagligt. Mest rødspætter, men dertil også torsk, sej, kulmule og havtaske.
Der arbejder dagligt mellem 5 og 10 personer på Royal Norden Seafood.