UDSAT · Konsumfartøj døbes og holder Åbent Skib i Hvide Sande · UDSAT
RI344 - dåben er udsat på ubestemt tid

UDSAT · Konsumfartøj døbes og holder Åbent Skib i Hvide Sande · UDSAT

Mens foråret bryder frem og lægger den regnvåde februar måned bag sig, er byggeriet og klargøringen af den nye topmoderne flyshooter og trawler RI 344 »Mikkel Louise« netop færdiggjort og tiden er nu kommet til at døbe og indvie det nye skib her sidst i marts måned.

Den nye konsumtrawler er allerede taget på fiskeri, så når man om godt en uge sænker landgangsbroen på Nordhavnskajen ved Vestværftet i Hvide Sande og inviterer alle interesserede ombord til Åbent Skib lørdag den 21. marts klokken 14.30, så har mandskab og begge skippere, Torben Johansen og Thomas Pedersen fået et ganske godt indtryk af det nye skibs fleksibilitet og manøvreegenskaber samt ikke mindst nydt og fået fornøjelsen samt glæden ved de helt nye komfortable og sikre forhold for folkene ombord.

I disse dage fisker »Mikkel Louise« vest for Hanstholm i Nordsøen efter konsum og skal efter planen gerne lande i Hvide Sande igen, så familie, venner, bekendte og kollegaer samt forretningsforbindelser kan følge dåben nu på lørdag, otte dage.

De to partsredere glæder sig til at byde folk velkommen ombord og vise frem det sidste nye og avancerede udstyr på »Mikkel Louise«, noget der har været med til at fremtidssikre fiskeriet for de vestjyske fiskere, med en fuld opdateret flyshooter med alle moderne bekvemmeligheder samt udsøgt komfort for folkene ombord.

Så kryds i kalenderen lørdag den 21. marts 2020, hvor Torben og Thomas holder Åbent Skib på Nordhavnskajen i Hvide Sande fra klokken 14.30 og efterfølgende vil være vært ved et mindre traktement med lidt mad og drikke samt en hyggelig sludder om fiskeriet i almindelighed.

Den nye konsumtrawler / flyshooter fra Vestværftet
Ri 344 »Mikkel Louise«, erstatter den gamle »Mikkel Louise«, der i sin tid også blev bygget i Hvide Sande på det gamle johs (Johs. Kristensens Skibsbyggeri Aps i Hvide Sande).