Nye krav om meldinger ved fiskeri i norsk zone i Skagerrak fra årsskiftet
Norge har med virkning fra 1. januar 2024 indført krav om melding om indsejling og udsejling af norsk zone i Skagerrak. Kravet gælder for fartøjer på 12 meter og derover.
ANNONCER
Norge har med virkning fra 1. januar 2024 indført krav om melding om indsejling og udsejling af norsk zone i Skagerrak. Kravet gælder for fartøjer på 12 meter og derover.
Fiskeristyrelsen introducerer fra 1. januar 2024 et nyt kontrolkoncept, som vil fokusere på en systematisk kontrol af de fartøjer, der har de største udfordringer med at overholde den fælles fiskeripolitik. Det nye kontrolkoncept understøtter samtidig, at de fiskefartøjer, der overholde reglerne, skal kontrolleres mindre.
Fiskerikommissionens rapport rummer gode takter – men afgifter og overvågning slår skår i glæden, det skriver Kristian Bøgsted, der er fiskeriordfører for Danmarksdemokraterne i en kommentar til rapporten.
Meddelelse om straksregulering nr. 3 – 2024 startvilkår (rationsmængder) for FKA-rations-fiskerier pr. 1. januar 2024
Meddelelse om straksregulering nr. 2 – 2024 om vilkår for et kystnært rationsfiskeri af sild i Nordsøen 4AB inkl. Limfjorden samt i Skagerrak og Kattegat 3A
Fiskeristyrelsen har udsendt meddelelse om straksregulering nr. 1 – 2024
Midlerne til Brexit-hjælpen kommer fra EU’s såkaldte Brexit-tilpasningsreserve og skal bruges til at afbøde de negative konsekvenser af Brexit. Der er nu udbetalt 1,2 mia. kr. til fiskere og fiskeindustri, dermed er al støtten til fiskerisektoren udbetalt inden for den af EU fastsatte frist, som er den 31. december 2023.
Meddelelse om straksregulering nr. 60 – 2023 om forhøjelse af MAF-rationen for torsk i Skagerrak samt kuller i Skagerrak og Kattegat
I dag præsenterer Fiskerikommissionen sine anbefalinger. I Danmarks Fiskeriforening ser man frem til arbejdet med anbefalingerne og håber, at politikerne på baggrund af anbefalingerne kan styrke dansk fiskeri.
Etablering af et Havråd, øget selvforvaltning i dansk fiskeri, trawlfri
By continuing to use this website, you consent to the use of cookies in accordance with our Cookie Policy.
Accept