Uni-Food Technic A/S har med produktet af en fiske-pålægsmaskine sikre rent snit, nem vedligeholdelse samt en forbedret fødevaresikkerhed.
Uni-Food Technic har fokus på de skærpede markedskrav der hersker omkring fødevaresikkerheden for pålægsmaskiner, der for at imødekomme disse, har designet et nyt system, der minimere ophobningen af bakterier m.m.
Lave vedligeholdelsesomkostninger og et sikkert design, som er med til at forbedre fødevaresikkerheden har været fokuspunkterne i udviklingen af den nye pålægsmaskine fra Uni-Food Technic. Maskinen har blandt andet runde rør i rustfri stål, som den eneste på markedet. Den runde overflade minimerer ophobningen af bakterier på overfladerne. Kombineret med et åbent design og med muligheden for nemt og hurtigt at skille de bevægelige dele ad, sætter dette samtidig nye standarder for det hygiejniske design.
Maskinens design løser også en anden udfordring i processen, nemlig behovet for at opnå det perfekte snit hvergang og samtidig minimere den tid, man normalt bruger på vedligeholdelse og med at justere udstyret.
Præcision er nøglen, når der skæres skiver ned til 2 mm for at sikre en høj og ensartet kvalitet i slutproduktet. Ofte skal man re-justerer kniven, hvilket giver unødige driftsforstyrrelser. Men på DL250 modellen, er kniven fastgjort til to cylindre, en på hver side, der sikrer jævnt tryk og et perfekt ensartet snit.
Pålægsmaskinen DL250 modellen vil blive introduceret på SOG 2016, i Hal 4 stand 5927.