Den internationale fiskerimesse i Bremen, havde da dørene blev lukket tirsdag eftermiddag, trukket mere end 10.000 besøgende igennem tælleapparatet. Messen havde fyldt hallerne 4 og 5 med 230 udstillere fra mere end 20 lande og derudover havde den nye afdeling med ”Gastro Ivent”, i hal 6 omkring 100 udstillere.
Den succesfulde messe havde da også fået messedirektøren Hans Peter Schneider store smil frem, over 3 rigtig gode dage, med gode tilbagemeldinger fra både udstillere og besøgende. Det har givet messedirektøren troede på, at konceptet er rigtigt og at netop denne form, med specielt den nye afdeling ”Gastro Ivent” , har løftet interessen for Fish International Bremen.
Blandt de mange udstillende firmaer har flere danske fiskeindustrier deltaget og de var i år stærkere repræsenteret end de foregående år. Blandt udstillerne var Chrishish AS og Seawell Hirtshals AS samt Uhrenholt AS, der deltog med hele paletten af fiskeprodukter. Østers og muslingeforetagnet Vilsund Blue AS og Kimpex AS udstillede også på den velbesøgte messe i Bremen.
Af de lidt nyere indslag på messen var vegetar kaviar fra den danske producent Jens møller products, der med deres tang produkter som cavi-art, skabte stor interesse for de små kugler lavet af havtang. Et produkt der udemærker sig ved at kunne bruges i både kolde og varme retter og som med forskellige smagstilsætninger også kan bruges bredt, til alt fra fiskeretter til desserter.
På baggrund af den gode respons, ser arrangørerne allerede ivrigt frem til den næste udgave af fisk international og Gastro Ivent . Datoen bliver søndag den 14. februar til og med tirsdag den 16. februar i 2016.
Udstillingen havde mere end 10.000 besøgende i dagene fra den 9. til den 11. februar 2014
For mere information, besøg venligst www.fishinternational.de og www.gastro-ivent.de, der snarest bliver ajourført omkring messen i 2016.