Det er brancheorganisationer omkring fiskeindustrien der indbyder til temadag om forbedret lønsomhed i fiskeindustrien.
Kigger man på andre fødevareindustrier, som slagterier og mejerier tager disse virksomheder i stigende grad disse tekniker i brug og der er en direkte parallel til fiskeindustrien, der tilsvarende kan have stort udbytte af implementeringen og mere fokus herpå.
Oplægget om de mere smarte veje til forbedring af lønsomheden forgår på Nordsøen Forskerpark i Hirtshals onsdag den 17. juni 2015 klokken 10.00 til 15.30.
Program
- 10.00 Velkomst og introduktion ved Kersti Haugan, Teknologisk Institut
- 10.15 Vandbesparende teknikker i fiskeindustrien ved Bodil Højland Lorenzen,
- Teknologisk Institut
- 10.45 Automatiseringer og anvendelse af robotter for effektiviseringer
- i fiskeindustrien ved Jesper Hjort, Bila A/S
- 11.15 Pause
- 11.30 Anvendelse af hygiejnisk design til at mindske rengøringsomkostninger
- ved Niels Vindsmark, NGI A/S
- 12.00 Rengøringsproblematikker og effektivitet ved Henrik Classen, AlfaLaval
- 12.30 Frokost og speeddating
- 14.00 Effektive køle-fryseteknologier til fiskeindustrien ved Johannes Kristofersson,
- Teknologisk Institut
- 14.30 Innovation i fødevareindustrien ved Astrid Heidemann Lassen, Aalborg Universitet
- 15.00 Effektivisering ved videndeling ved Jon Kold, Staalcentrum
Arrangementet er kommet i stand i et samarbejde mellem FoodNetwork, Nordsøen Forskerpark, Teknologisk Institut og DMN.
Tilmelding er påkrævet og skal ske senest torsdag den 11. juni her. Pris 750,- i deltagergebyr.