Skotsk kuller er blevet blind testet mod kuller fra Norge, Færøerne og Island og det faldt ud til Skotternes fordel.
Seafood Scotland har selvfølgelig altid ment, at kuller fanget af skoske fisker og behandlet på den lokale fiskeindustri, er den bedste. Hvilket den uafhængige forbrugerundersøgelse foretaget af Consumer Panel Elite and England Marketing I både Skotland og England, nu har bekræftet dem i.
I testen blev der anvendt en række forskellige tilberedningsmetoder, således sammenlignings grundlaget var ens og det er på dette grundlag at en tilfreds administrerende direktør for Seafood Scotland kunne glæde sig over at kvaliteten og smagen stod distancen og blev kåret som klar vinder med hensyn til konsistens og smag.
Det er gode nyheder for de skotske fiskere, der nyder godt af en stigning i kvoten i år på 4.480 tons.
Resultaterne vil blive brugt af Seafood Scotland til af forme Deres markedsføringsindsats og skal blandt andet være modtrækket mod en stor Norsk marketing kampagne, som netop nu kører i Storbritannien for torsk og kuller.
Kilde: Seafood Scotland
FiskerForum.com