Vestjysk skipper giver et skulderklap til Årets Unge Fisker 2014

Vestjysk skipper giver et skulderklap til Årets Unge Fisker 2014

Det er skipper Kurt Adsersen, der har haft dette års Unge Fisker 2014 Jesper Lorentzen under den sidste praktikperiode på RI 427 Mette Helene og spår ham til at blive en perfekt fisker.

Fredag den 28. november blev der under festlighederne med overrækkelsen af Det Blå Bevis også fundet Årets Unge Fisker 2014, som udvælges efter kriterierne, eksemplarisk opførsel under hele uddannelsesperioden og som udviser interesse for uddannelsen, gerne med en visionær holdning.

Ligesom godt kammeratskab og hjælpsomhed også bedømmes samt selvfølgelig et gennemført skoleophold med et godt resultat med gennemførelse af grundkurset med tilhørende duelighedsbeviser.

Antorini overrakte diplomet

Undervisningsminister Christine Antorini kunne derfor lykønske og trykke Jesper Lorentzen i hånden og overrække diplomet som Årets Unge Fisker 2014. I begrundelsen for udnævnelsen, er Jesper har gennemført et fuldstændigt problemfrit uddannelsesforløb. Han har optrådt som en eksemplarisk elev i skolen, hvor han har gennemgået alle kurser med et vældigt godt resultat. Desuden har han været en virkelig god elev at have på kostskolen, hvor han har optrådt med ro og værdighed og aldrig undladt at hjælpe kammerater, der havde det lidt sværere.

Under sine udstationeringer har han konsekvent gået efter de mest udfordrende praktikpladser og har her fungeret med stor arbejdsvilje og evne til at ville lære og vide mere. Han har opnået stor ros fra diverse skippere undervejs og har på den lange bane planer om at fortsætte sin uddannelse på Skipperskolen og derved komme til at brede sine kompetencer yderligere ud her.

Jesper har ganske enkelt gjort fiskeriet til sin livsstil og bruger al til rådighed værende fritid på lystfiskeri. Og èn ting mere – Jesper har aldrig været ked af at komme på havet. Kort sagt en rigtig værdig prismodtager.

Jesper har aldrig været ked af at komme på havet

Et skulderklap med på vejen

Fra Jesper Lorentzens sidste praktikplads RI 427 METTE HELENE giver skipper Kurt Adsersen Årets Unge Fisker følgende ord med på vejen; Jesper har været og er et godt bekendtskab at få knyttet til vores skib. Han er i besiddelse af et meget smittende humør, som socialt har gjort ham til en stærk aktiv medspiller i alt samvær og arbejde. Siden hans spæde start om bord har han gennemgået en rivende faglig udvikling og vil hen af vejen uden tvivl blive en perfekt fisker.