The Skipper Expo åbner for 15. gang i Galway Irland
På den irske vestkyst i provinsen Connacht, ligger den irske havneby Galway, hvor floden Corrib udmunder. Her åbner det irske MaraMedia for 15. gang fiskerimessen »Skipper Expo int. Galway«

The Skipper Expo åbner for 15. gang i Galway Irland

På den irske vestkyst i provinsen Connacht, ligger den irske havneby Galway, hvor floden Corrib udmunder. Her åbner det irske MaraMedia for 15. gang fiskerimessen »Skipper Expo int. Galway« og trækker fra ind- og udland, udstillere og en masse besøgende til messen.

Fiskerimessen »Skipper Expo Int. Galway 2019« afholdes på Galway bay Hotel og åbner fredag den 8. marts klokken 10.00 til 18.00 og lørdag den 9. marts fra klokken 10.00 til 16.00.

Flere danske firmaer har tilmeldt sig messen, her kan blandt andet nævnes AS Scan på stand 29 og Thyboron Trawldoors på stand 05.

Du kan se hele messeoversigten her

Skipper Expo. Int der hvert år afholdes på Galway Bay Hotel, har øget både besøgstal og antallet af udstillere, så man i år igen, må melde alt udsolgt til udstillingen. Messens popularitet skyldes branchens og fiskeriets muligheder for uforpligtende, at mødes fagligt og socialt omkring messen og ikke mindst at gøre en god forretning i forbindelse med de mange udstiller tilbud, der gives under Skipper Expo.

 

Denne succes for Skipper Expo har siden ført til oprettelsen af to andre fiskerimesser, nemlig Skipper Expo Int. i Aberdeen i Skotland fra 17. til 18. maj og Skipper Expo Int. i Bristol fra den 7. til 8. november 2019.

MaraMedia har udgivet en »Showguide« for Skipper Expo Galway 2019, med praktiske oplysninger og udstiller information m.m. Se den her.