Større export-ordre på hydraulisk udstyr til Rusland
direktør M. Zaycev fra Stalaktite Ltd. og direktør Michael Vejlgaard fra AS SCAN underskriver de her den anden ordre på et komplet skibssæt til et russisk fartøj. Foto: FiskerForum.dk

Større export-ordre på hydraulisk udstyr til Rusland

Det er maskinfabrikken AS SCAN i Hvide Sande, der afslutter endnu en ordre til det russiske rederi Stalaktite Ltd.  i Sankt Petersborg.

Sammen med direktør M. Zaycev fra Stalaktite Ltd. og direktør Michael Vejlgaard fra AS SCAN underskriver de her den anden ordre på et komplet skibssæt til et russisk fartøj.

Det er ikke første gang de to underskriver en aftale-kontrakt. Den første kontrakt blev underskrevet efter et møde, arrangeret efter en henvendelse og en forespørgsel direkte til AS SCAN.  Så i forbindelse med et andet besøg i Rusland, fik det  Karsten Olesen og Michael Vejlgaard, der i forvejen er velkendt med det russiske marked, til at lægge vejen forbi  Sankt Petersborg. Her præsenterede de det fremsendte tilbud og senere samme dag underskrev de aftalen om første leverance. En leverance der blev fulgt til dørs med et teknikerbesøg på 4 dage til igangsætning og senere et besøg ifbm. den tekniske afprøvning – SAT (Site Acceptance Test).

Anden ordre til Stalaktite Ltd. kom i stand efter et besøg på Fiskerimessen i Sankt Petersborg, hvor ordren lød på et tilsvarende skibssæt med samme service. Ikke nok med det har direktør M Zaycev gjort klart, at endnu en tredje ordre er på vej til AS SCAN i Hvide Sande.

Til FiskerForum.dk siger Michael Vejlgaard, at netop denne type ordre passer helt perfekt ind i konceptet med levering af en klart defineret ordre, med efterfølgende opstart og afsluttende teknisk afprøvning. Det russiske marked er et svært marked at komme ind på,. Et marked der kræver års arbejde, men som Michael Vejlgaard påpeger, »er man først inde, så har man også meget loyale og trofaste kunder i mange år fremover«

Og en åbning på dette store marked, syntes at have lykkedes for den vestjyske maskinfabrik, for sammen med underskriften af den russisk ordre, så er der også rullet en ordre på komplette ror-styringssystemer ind til 5 russiske nybygninger til 30 meter fartøjer.

En ordre der skal leveres indenfor 16 uger og som består af 5 komplette ror-styringssystemer inklusive:

  • Styremaskine Type MT 1600
  • Hydraulik system
  • Kontrol og alarmsystem
  • Bridge remote
  • Indikator og feedback
  • Rorstock, Trunk og hælleje

Så DanFish 2019 har allerede kastet gode ordre af sig, og specielt til det russisk marked, som nu syntes