Stærkt skandinavisk samarbejde dækker hele den maritime verden

Tætte forbindelser mellem Vestergaard Marine Service i Frederikshavn og tre søsterselskaber med base i både Danmark, Norge og Brasilien sikrer maritime kunder over hele verden den bedste service. På Nor-Shipping-messen i Oslo i næste uge stiller Vestergaard Gruppen for første gang op som en samlet enhed.
Vestergaard Gruppen består i dag af Vestergaard Marine Service A/S, Turbo Denor A/S, DT Interlink A/S og Maritime Technology AS.

Sammen udgør de fire virksomheder i Vestergaard Gruppen en stærk helhed, som kan tilbyde kunder i den maritime branche over hele verden en vidtrækkende 24/7-service inden for specialerne skibsmotorer, gear og propeller, turboladere, engineering, projekthåndtering, rådgivning on-site samt alt indenfor reservedele.

Når Nor-Shipping 2011 den 24. maj åbner dørene til messehallerne i Oslo, kan maritime kunder fra hele verden for første gang møde Vestergaard Gruppen på samme stand.

Vestergaard Gruppens unikke sammensætning bygger på viljen til nytænkning og samarbejde på tværs af både kompetencer og landegrænser. Strategien er klar: Kundernes behov kommer i første række. Service, kompetencer og kvalitet – altid til tiden – er nøgleord for de fire medlemmer af Vestergaard Gruppen, der er hjemmehørende i både Danmark og Norge og har værkstedsfaciliteter i Frederikshavn, Bergen og Rio de Janeiro, Brasilien.

– Fordi vi favner så bredt, er der næsten ingen grænser for, hvilke opgaver, vi kan påtage os, siger direktør i Vestergaard Marine Service A/S og medejer i Vestergaard Gruppen, Morten Vestergaard.

Dermed nyder Vestergaard Gruppen – og ikke mindst de fire virksomheders kunder – godt af dén synergieffekt, der ligger i et tæt samarbejde mellem virksomheder med vidt forskellige kernekompetencer.
Og det stopper ikke her. Vestergaard Gruppen er i stadig udvikling, og det nyeste skud på stammen bliver et nyt selskab i Brasilien, som er det nye vækstcenter for skibsfarten. Der er allerede to mand ansat, mens man venter på den formelle tilladelse til etableringen af det nye datterselskab.

Men fremtidens vækst ligger ikke kun i Brasilien. Den ligger i høj grad også i nye segmenter, og et af de områder, Morten Vestergaard venter sig meget af, er miljøoptimeringer.

Vi vil se meget mere indenfor retrofits og opgraderinger af skibe, så de kan leve op til nye, skrappe lov- og miljøkrav. Det er et område, hvor Vestergaard Gruppen helt naturligt vil være med i front, fastslår Morten Vestergaard.

Fordi vi favner så bredt, er der næsten ingen grænser for, hvilke opgaver, vi kan påtage os, siger direktør i Vestergaard Marine Service A/S og medejer i Vestergaard Gruppen, Morten Vestergaard. Foto: Thorkild Jensen

De fire virksomheder i Vestergaard Gruppen er i fortsat vækst. Et nyt selskab i Brasilien er på vej, og miljøoptimeringer er et af de områder, hvor det maritime firkløver helt naturligt vil være med i front.