Pas på ryggen, den skal holde hele livet

Pas på ryggen, den skal holde hele livet

Med udtryk som ergonomisk rigtige løft og arbejdsstillinger der er afstemt arbejdssituationen, bliver mange fisker lange i ansigtet og gab .. kom nu videre.

Men historien om fiskerfamilien, far og mor samt sønnen der havde overtaget båden efter faderen, der som tidligere fisker, desværre i en alt for tidlig alder havde måtte slippe erhvervet pga. dårlig ryg og ben. De havde, under deres besøg ved DanFish 2017, selvfølgelig også havde et kig ind i Fiskernes Arbejdsmiljøråd´s container ude foran AKKC centret. Her havde GMV A/S sammen med Fiskeriets Arbejdsmiljøråd opstillet en praktisk løfteanordning til fiskekasserne i lasten. Med det samme forældrene så denne praktiske løfteanordning, der kunne spare tid, kræfter og ikke mindst rygproblemer, sagde de i munden på hinanden, »Sådan et anlæg skal du bare have, søn! Det kan spare dig for de sammen problemer som far har måtte gå igennem.« Livslange smerter og en kamp med dagligdagen, både med forringet økonomi, men også helbredsmæssigt og en efterfølgende elendig livskvalitet.

Spar de tunge løft og hold lidt længere arbejdsmæssigt med en betydeligt forbedret livskvalitet.

Fiskernes Arbejdsmiljøråd har sammen med GMV og erhvervet, gennem de sidste par år, arbejdet hårdt på at finde netop den løsning, der kunne aflaste de tunge løft i lasten. Derfor glæder Svend Østergaard Mortensen fra GMV, sig da også over, at det nu er lykkedes, at fremstille netop det arbejdsredskab der giver den nødvendige aflastning i erhvervet.

Både Svend Østergaard Mortensen og Lars Smed Pedersen fra GMV A/S har begge travlt i FA containeren med demonstration og fremvisning af GMV´s nye og forbedre løfteudstyr overfor de mange interesserede. Med oplysningerne om hvorledes hele processen sættes igang, fra de første opmålinger i lasten, til den endelige montage sammen med skibets smed, til den endelige individuelle løfteløsning er klar.

Se præsentationen her

Kontakt Fiskernes Arbejdsmiljøråd for en samlet løsning på de tunge løft i lasten telefon Tlf. +45 7518 0566